Fler tjänster

Toolbox som gör innehållet än mer attraktivt för din digitala berättelse. Redaktionell outsourcing, featureartiklar, väderprognoser, korsord, tv och radio
 

 

robot

Robotjournalistik med vår robotwidget

Med vår robotwidget kan stora statistikmängder enkelt presenteras på en webbsida. Exempelvis arbetslöshetssiffrorna där robotprogrammet skapar 290 notiser med tillhörande grafik. Vår robotwidget ingår i TT:s verktygslåda, Toolbox. 

Mer om TT:s robotjournalistik 

Toolbox

Gör egna quiz, tidslinjer och interaktiva kartor. TT:s Toolbox är en digital verktygslåda för publicister.

Mer om Toolbox

 

hälsa-springer

 

Feature

Produktion av tidlösa reportage och konsumentmaterial inom olika featureämnen. Läs mer om Feature

Köp feature

Redaktionell outsourcing

Vi kan även hjälpa er med textredigering, layout och produktion av era tidningar eller magasin.

 

 

Fler tjänster från TT
 

Korsord
Vi har utvecklat ett lättarbetat korsordsverktyg som sparar massa tid för dig som korsordsmakare. Det är så lättar att använda att du även som oinvigd snabbt kan producera ett kryss på din webb.

 

 

Tv och radio
Vi håller ett ständigt öga på det senaste inom tv-världen och samlar in programinformation från över 200 tv- och radiokanaler. Informationen, som finns på webben, i mobilen, i tidningen eller i din digitalbox, om vad som visas på tv kommer också från oss.
 

Trav och tips
Flera av landets mest rutinerade spelexperter jobbar för oss med att analysera loppen på V75, V86, Dagens Dubbel, osv samt olika sportspel som Oddset, Stryktipset, Måltipset, mm. Du kan läsa deras förslag på webben varje dag.

Börs och fonder
Vi förser sajter och dagstidningar med aktuella kurser för aktier, fonder och andra värdepapper. Det görs i samarbete med vår partner Six Telekurs.

 

 

Väderprognoser
Vädret intresserar oss alla och vi utgör förstås inget undantag. Tillsammans med SMHI tar vi fram och levererar prognoser för kortare eller längre tid för medieföretag och andra.

Sidproduktion
Vi levererar varje dag färdiga sidor med in- och utrikesnyheter, sport, featurematerial och tv till Sveriges dagstidningar. Vi hanterar sidproduktion till redaktioner som själva står för innehållet och vi kan ansvara för hela tidningars innehåll och produktion.