fjäll och snö

NORDENS STÖRSTA BILDBYRÅ

LOGGA IN

Fortsätt utan att logga in

SHOOTITLIVE

Shootitlive blir en del av TT. Från vår kamera till dina kanaler på nolltid.

Jag vill veta mer


 

TT Bildbyrå – experterna på bild

Bilder har i dag en självklar plats i allt berättande. Vår bildbank innehåller 45 miljoner bilder från fotografins födelse till i dag. TT:s bildbyrå har bilder färdiga för kommersiell användning, noggrant sorterade för att du enkelt ska hitta rätt bilder för dina ändamål. Välj mellan flera olika lösningar, enstaka bilder eller lämpliga abonnemang med fast pris. Våra egna fotografer är också några av Sveriges mest erfarna inom sina områden. TT:s Bildbyrå hjälper dig att utföra fotouppdrag världen över.

Skapa konto

 

Bildredaktörer

Vår bildbyrå har duktiga bildredaktörer med lång erfarenhet och de är redo att hjälpa dig att hitta de rätta bilderna. Vad behöver du? En enstaka bild till en reklamkampanj, flera bilder till din webb, företagspresentation eller event? Vi kan även ta ett större grepp och hjälpa dig att ta fram bilder till ditt företags bildbank eller ta över bildredaktörsskapet för hela böcker. Vi hjälper dig kostnadsfritt att göra enklare sökningar. 

Livetjänster

Publicera live-bilder och -video på din webbplats. Vi direktpublicerar bilder och videoklipp åt dig från aktuella händelser. Med vårt enkla verktyg är det lätt för dig att anpassa innehållet för din webbplats. Det finns även möjlighet för dig att beställa och skräddarsy Live-tjänsten efter ditt innehåll och egna behov.

FOTOPRISET

Ansök till TT:s Stora Fotopris

ansök nu

 

fotograf

Fotograftjänster

TT Nyhetsbyrån har några av Sveriges främsta nyhets- och reportagefotografer som tar bilden åt dig. Vi finns på plats inom två timmar i Stockholm eller 24 timmar världen över.

Våra fotografer

Ett barn blir till

Lennart Nilsson

Den världsberömde och prisbelönte fotografen Lennart Nilsson är en pionjär inom medicinsk fotografi. Bilderna av foster inuti livmodern kom att innebära Lennart Nilssons absoluta genombrott. Hans bok "Ett barn blir till" från 1965 har publicerats i 27 länder.

Mer om Lennart Nilsson