Sök jobb på ett spännande mediehus. Här kan du se och söka alla våra lediga tjänster.

Lediga jobb

Se våra lediga tjänster eller skicka gärna en spontanansökan.

 

Läs mer om TT Nyhetsbyrån
 


MARKNADSKOORDINATOR

Har du erfarenhet av att mäta kundbeteenden, optimera webbar och öka konverteringar? Tycker du det är kul att projektleda reklamkampanjer och producera säljdrivande innehåll till digitala kanaler?

Till vårt kontor vid Slussen i Stockholm söker vi nu en marknadskoordinator med digital spets. Bohmans nätverk sköter ansökningsprocessen. Länk kommer upp inom kort.


SOMMARVIKARIER

Reportrar, redigerare, redaktörer, videoredaktörer, tecknare/informationsdesigners, fotografer och bildredaktörer - vi söker Sveriges bästa sommarvikarier.

Till våra redaktioner i Stockholm, Göteborg och Malmö letar vi nu sommarvikarier. Ansök direkt!


SPONTANANSÖKAN

Är du intresserad av en spännande karriär på TT Nyhetsbyrån? Ansök redan i dag

Vi tar gärna emot en ansökan även om vi inte har tjänster ute för tillfället. Klicka här för att skicka in din ansökan.


ANSÖKAN NYA FOTOGRAFER

Vill du bli leverantör till Bildhuset? 

Vi söker fler fotografer till vår kreativa bildkollektion Bildhuset. Ditt bildspråk får gärna vara personligt och annorlunda och du är produktiv som fotograf av främst livsstilsbilder som är Model Released, dvs går att använda i reklam och marknadsföring. Ansök senast 14 maj 2018. Läs mer.


Vill du bli leverantör till TT Nyhetsbyråns bildarkiv? 

Som fotograf kommer du att leverera bilder som främst är tänkta för arkivförsäljning till redaktionella kunder och vi önskar helst högkvalitativa svenska genrebilder. Du ska förutom att vara en kreativ och duktig fotograf även kunna leverera bilder regelbundet. Ansök senast 14 maj 2018. Läs mer.


Är du en nyhetsfotograf?

TT:s bildredaktion söker fler nyhetsfotografer runt om i Sverige som kan leverera både stillbild och rörligt. Vi arbetar enbart digitalt och leveranserna sker via ftp. Du ska förutom att vara en kreativ och duktig fotograf, även kunna leverera snabbt samt gärna kunna ta ljudsynkar. Har du utrustning för att sända live-video är det ett extra plus. Skulle du vilja vara med i vårt nätverk av videoleverantörer, läs mer.

 

 

Foto: Erika Stenlund/Bildhuset