Sök jobb på ett spännande mediehus. Här kan du se och söka alla våra lediga tjänster.

Lediga jobb

Se våra lediga tjänster eller skicka gärna en spontanansökan.

Vad gör TT med dina personuppgifter? Läs TT:s GDPR-policy

Läs mer om TT Nyhetsbyrån

MEDARBETARE SÖKES TILL SÄLJ- OCH KUNDSUPPORT

Vi letar efter en serviceinriktad, driven och nyfiken medarbetare till vår Sälj- och kundsupport. Vi arbetar med allt från försäljning och kundsupport till administration. 
 
Tjänsten är ett föräldravikariat på minst 12 månader från och med april och arbetstiderna förlagda vardagar mellan 8-17. Skulle du passa in hos oss eller känner du någon?
 

Läs mer och ansök här

 

VI SÖKER SOMMARVIKARIER

Vad gör du i sommar?

TT Nyhetsbyrån söker sommarvikarier till våra redaktioner i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi har behov av personal som kan jobba maj-augusti, 2019. Till vissa tjänster har vi även behov av personal under vintern/våren så skriv gärna i din ansökan om du finns tillgänglig innan sommaren. Var noga med att ange i din ansökan vilken tjänst du söker.

Ansök här för Stockholm

Ansök här för Malmö

Ansök här för Göteborg
 

SPONTANANSÖKAN

Är du intresserad av en spännande karriär på TT Nyhetsbyrån? Ansök redan i dag

Vi tar gärna emot en ansökan även om vi inte har tjänster ute för tillfället. 

Ansök nu


ANSÖKAN NYA FOTOGRAFER

Vill du bli leverantör till Bildhuset? 

Vi söker fler fotografer till vår kreativa bildkollektion Bildhuset. Ditt bildspråk får gärna vara personligt och annorlunda och du är produktiv som fotograf av främst livsstilsbilder som är Model Released, dvs går att använda i reklam och marknadsföring. Ansök senast 13 maj 2019. Läs mer.


Vill du bli leverantör till TT Nyhetsbyråns bildarkiv? 

Som fotograf kommer du att leverera bilder som främst är tänkta för arkivförsäljning till redaktionella kunder och vi önskar helst högkvalitativa svenska genrebilder. Du ska förutom att vara en kreativ och duktig fotograf även kunna leverera bilder regelbundet. Ansök senast 13 maj 2019. Läs mer.


Är du en nyhetsfotograf?

TT:s bildredaktion söker fler nyhetsfotografer runt om i Sverige som kan leverera både stillbild och rörligt. Vi arbetar enbart digitalt och leveranserna sker via ftp. Du ska förutom att vara en kreativ och duktig fotograf, även kunna leverera snabbt samt gärna kunna ta ljudsynkar. Har du utrustning för att sända live-video är det ett extra plus. Skulle du vilja vara med i vårt nätverk av videoleverantörer, läs mer.

 

 

Foto: Erika Stenlund/Bildhuset