Sök jobb på ett spännande mediehus. Här kan du se och söka alla våra lediga tjänster.

Lediga jobb

Se våra lediga tjänster eller skicka gärna en spontanansökan.

Vad gör TT med dina personuppgifter? Läs TT:s GDPR-policy

Läs mer om TT Nyhetsbyrån

 

SIDREDIGERARE MED TEKNISK INRIKTNING

Älskar du deadlines och har koll på mallar och skript?

TT Print söker en dagredigerare med teknisk inriktning för vikariat med tillträde den 1 oktober i år. Vikariatet sträcker sig till 23 augusti 2019.
Som dagredigerare på TT Print arbetar du tillsammans med kollegorna i vårt redigeringsnav med olika ämnen. Eftersom du ibland jobbar mot mycket snäv deadline krävs att du är en snabb och metodisk sidredigerare. Många av våra sidor har tv i fokus och kunskap om filmer och tv-program är meriterande.
Du arbetar obehindrat med Newspilot och InDesign CC.

För det här vikariatet söker vi dig som även har goda tekniska kunskaper eller stort intresse av att lära dig mer om InDesign- och Newspilotmallar, skript och enklare kodning. En del av arbetstiden kommer att ha fokus på att felsöka, förbättra och utveckla den dagliga produktionen. Vi söker därför dig som är lösningsorienterad och gillar att sätta dig in i tekniska processer.
Arbetstiden är 8.30–17.00.

Frågor om tjänsten besvaras av printchef Jimmy Morén och redigeringschef Marc Löfgren.
Vi ser gärna att du som är intresserad räcker upp handen så snabbt som möjligt och som allra senast den 31 augusti. Rekryteringsprocessen sker fortlöpande. Observera: Ansökan till jimmy.moren@tt.se, marc.lofgren@tt.se samt hr@tt.se.


SPONTANANSÖKAN

Är du intresserad av en spännande karriär på TT Nyhetsbyrån? Ansök redan i dag

Vi tar gärna emot en ansökan även om vi inte har tjänster ute för tillfället. 

Ansök nu


ANSÖKAN NYA FOTOGRAFER

Vill du bli leverantör till Bildhuset? 

Vi söker fler fotografer till vår kreativa bildkollektion Bildhuset. Ditt bildspråk får gärna vara personligt och annorlunda och du är produktiv som fotograf av främst livsstilsbilder som är Model Released, dvs går att använda i reklam och marknadsföring. Ansök senast 15 oktober 2018. Läs mer.


Vill du bli leverantör till TT Nyhetsbyråns bildarkiv? 

Som fotograf kommer du att leverera bilder som främst är tänkta för arkivförsäljning till redaktionella kunder och vi önskar helst högkvalitativa svenska genrebilder. Du ska förutom att vara en kreativ och duktig fotograf även kunna leverera bilder regelbundet. Ansök senast 15 oktober 2018. Läs mer.


Är du en nyhetsfotograf?

TT:s bildredaktion söker fler nyhetsfotografer runt om i Sverige som kan leverera både stillbild och rörligt. Vi arbetar enbart digitalt och leveranserna sker via ftp. Du ska förutom att vara en kreativ och duktig fotograf, även kunna leverera snabbt samt gärna kunna ta ljudsynkar. Har du utrustning för att sända live-video är det ett extra plus. Skulle du vilja vara med i vårt nätverk av videoleverantörer, läs mer.

 

 

Foto: Erika Stenlund/Bildhuset