Sök jobb på ett spännande mediehus. Här kan du se och söka alla våra lediga tjänster.

Lediga jobb

Se våra lediga tjänster eller skicka gärna en spontanansökan.

Vad gör TT med dina personuppgifter? Läs TT:s GDPR-policy

Läs mer om TT Nyhetsbyrån


REDIGERADE MED INRIKTNING PÅ TRAV OCH SPEL

Spelmarknaden avregleras vid nyår och stora förändringar är att vänta. TT Nyhetsbyrån är en av Sveriges ledande leverantörer av trav- och spelmaterial till dagstidningar och vi vill fortsätta att vara i framkant.

Vi söker nu en duktig tidningsredigerare som har dokumenterad kompetens inom trav och spel för ett vikariat på ett år med god chans till förlängning.

Tjänsten består till största delen av redigering av våra printsidor, men vi ser gärna att du kan bidra inom affärsutveckling och har idéer kring hur vi kan förbättra våra produkter. 

Som sidredigerare på TT Print ingår du i ett team om 34 personer, varav 18 sidredigerare. Vi arbetar med Newspilot och InDesign. Du jobbar nära ihop med vår spelredaktör och har daglig kontakt med våra frilansande tippare. Arbetstiden är vardagar 8.30–17.00.

Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av printchefen Jimmy Morén. Skicka din ansökan till jimmy.moren@tt.se och hr@tt.se senast den 5 oktober.

 


SPONTANANSÖKAN

Är du intresserad av en spännande karriär på TT Nyhetsbyrån? Ansök redan i dag

Vi tar gärna emot en ansökan även om vi inte har tjänster ute för tillfället. 

Ansök nu


ANSÖKAN NYA FOTOGRAFER

Vill du bli leverantör till Bildhuset? 

Vi söker fler fotografer till vår kreativa bildkollektion Bildhuset. Ditt bildspråk får gärna vara personligt och annorlunda och du är produktiv som fotograf av främst livsstilsbilder som är Model Released, dvs går att använda i reklam och marknadsföring. Ansök senast 15 oktober 2018. Läs mer.


Vill du bli leverantör till TT Nyhetsbyråns bildarkiv? 

Som fotograf kommer du att leverera bilder som främst är tänkta för arkivförsäljning till redaktionella kunder och vi önskar helst högkvalitativa svenska genrebilder. Du ska förutom att vara en kreativ och duktig fotograf även kunna leverera bilder regelbundet. Ansök senast 15 oktober 2018. Läs mer.


Är du en nyhetsfotograf?

TT:s bildredaktion söker fler nyhetsfotografer runt om i Sverige som kan leverera både stillbild och rörligt. Vi arbetar enbart digitalt och leveranserna sker via ftp. Du ska förutom att vara en kreativ och duktig fotograf, även kunna leverera snabbt samt gärna kunna ta ljudsynkar. Har du utrustning för att sända live-video är det ett extra plus. Skulle du vilja vara med i vårt nätverk av videoleverantörer, läs mer.

 

 

Foto: Erika Stenlund/Bildhuset