Sök jobb på ett spännande mediehus. Här kan du se och söka alla våra lediga tjänster.

Lediga jobb

Sök jobb på ett spännande mediehus. Här kan du se och söka alla våra lediga tjänster. Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.

Vad gör TT med dina personuppgifter? Läs TT:s GDPR-policy

Läs mer om TT Nyhetsbyrån

HR-generalist

Nu söker vi en vikarie till vår HR-avdelning.

I november går en av våra medarbetare på föräldraledighet och vi letar nu efter en ersättare under perioden. Som HR-generalist hos oss blir du en del av ett prestigelöst team på tre personer där du kommer få arbeta brett med HR-frågor.  

 

LÄS MER OCH ANSÖK

UTVECKLINGSCHEF

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare, TT Nyhetsbyrån, söker en prestigelös utvecklingschef!

På TT Nyhetsbyrån får du som utvecklingschef en variationsrik och strategiskt viktig roll på ett företag som har en direkt påverkan på människors vardag. Du erbjuds en nyckelroll med att både driva utvecklingen och det agila arbetet framåt. 

Läs mer och ansök


SPONTANANSÖKAN

Är du intresserad av en spännande karriär på TT Nyhetsbyrån? Ansök redan i dag

Vi tar gärna emot en ansökan även om vi inte har tjänster ute för tillfället. 

Skicka in en spontanansökan


ANSÖKAN NYA FOTOGRAFER

Vill du bli leverantör till Bildhuset? 

Vi söker fler fotografer till vår kreativa bildkollektion Bildhuset. Ditt bildspråk får gärna vara personligt och annorlunda och du är produktiv som fotograf av främst livsstilsbilder som är Model Released, dvs går att använda i reklam och marknadsföring. Ansök senast 15 oktober 2019. Läs mer.


Vill du bli leverantör till TT Nyhetsbyråns bildarkiv? 

Som fotograf kommer du att leverera bilder som främst är tänkta för arkivförsäljning till redaktionella kunder och vi önskar helst högkvalitativa svenska genrebilder. Du ska förutom att vara en kreativ och duktig fotograf även kunna leverera bilder regelbundet. Ansök senast 15 oktober 2019. Läs mer.


Är du en nyhetsfotograf?

TT:s bildredaktion söker fler nyhetsfotografer runt om i Sverige som kan leverera både stillbild och rörligt. Vi arbetar enbart digitalt och leveranserna sker via ftp. Du ska förutom att vara en kreativ och duktig fotograf, även kunna leverera snabbt samt gärna kunna ta ljudsynkar. Har du utrustning för att sända live-video är det ett extra plus. Skulle du vilja vara med i vårt nätverk av videoleverantörer, läs mer.

 

 

Foto: Maskot