Sök jobb på ett spännande mediehus. Här kan du se och söka alla våra lediga tjänster.

Lediga jobb

Just nu söker vi en Account Manager till pressverktyget Via TT.
Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.

Vad gör TT med dina personuppgifter? Läs TT:s GDPR-policy

Läs mer om TT Nyhetsbyrån

 

ACCOUNT MANAGER

Har du jobbat några år med B2B-försäljning, har energi, driv framåt och vill ta nästa steg i din karriär? Vi söker nu en Account Manager till pressverktyget Via TT.

Nu växer TT Nyhetsbyrån och utökar säljstyrkan med ytterligare en säljare. Ditt fokus kommer att ligga på att sälja TT:s pressmeddelandetjänst Via TT som är marknadens enklaste och snabbast växande pressmeddelandetjänst. Som account manager på Via TT kommer ditt fokus ligga på att till 100% bearbeta nya kunder. Sök redan i dag! Najspeople sköter rekryteringen.

Ansök nu
 

SPONTANANSÖKAN

Är du intresserad av en spännande karriär på TT Nyhetsbyrån? Ansök redan i dag

Vi tar gärna emot en ansökan även om vi inte har tjänster ute för tillfället. 

Ansök nu


ANSÖKAN NYA FOTOGRAFER

Vill du bli leverantör till Bildhuset? 

Vi söker fler fotografer till vår kreativa bildkollektion Bildhuset. Ditt bildspråk får gärna vara personligt och annorlunda och du är produktiv som fotograf av främst livsstilsbilder som är Model Released, dvs går att använda i reklam och marknadsföring. Ansök senast 13 maj 2019. Läs mer.


Vill du bli leverantör till TT Nyhetsbyråns bildarkiv? 

Som fotograf kommer du att leverera bilder som främst är tänkta för arkivförsäljning till redaktionella kunder och vi önskar helst högkvalitativa svenska genrebilder. Du ska förutom att vara en kreativ och duktig fotograf även kunna leverera bilder regelbundet. Ansök senast 13 maj 2019. Läs mer.


Är du en nyhetsfotograf?

TT:s bildredaktion söker fler nyhetsfotografer runt om i Sverige som kan leverera både stillbild och rörligt. Vi arbetar enbart digitalt och leveranserna sker via ftp. Du ska förutom att vara en kreativ och duktig fotograf, även kunna leverera snabbt samt gärna kunna ta ljudsynkar. Har du utrustning för att sända live-video är det ett extra plus. Skulle du vilja vara med i vårt nätverk av videoleverantörer, läs mer.

 

 

Foto: Maskot