Feature

TT Nyhetsbyrån har en omfattande produktion av tidlösa reportage och konsumentmaterial inom ett antal olika ämnen. För att kunna göra detta har vi knutit till oss många erkänt duktiga frilansjournalister. 

Portfolio

 

 

Vad gör TT med dina personuppgifter? Läs TT:s GDPR-policy.

 

motion

Hälsa

Så löptränar du på vintern, stärker ryggen och hittar motivationen till en nystart. Fokus ligger på just träning, men även på kost och psykologi. Vi jobbar med insatta reportrar, som beskriver den senaste forskningen och testar de nya, trendiga passen.

hemmet i framtiden

Bostad

Retromöbler. Dukning. Virkning. Vi möter formgivare, kändisar och vanliga människor som har något att berättaBildrika reportage om allt från hur du skapar bästa barnrummet till hur du får ordning på hallen, piffar loppisfynden och ordnar den mysigaste belysningen.

Konsumenttest

Konsument

Vilken champagne är godast och vilken glass smakar mest sommar? Så shoppar du klimatsmart och väljer rätt dejtingapp. Vi varvar artiklar med användartester av både produkter och tjänster.

resor

Resor

Vi ägnar oss åt de givna charterdestinationerna, men berättar också om resmål som Grönland, Kuba och Sydafrika. Weekendresor till världens städer är givna för oss, liksom temareportage om den bästa skidåkningen i Åre, pubarna i Berlin eller matstoppen i Köpenhamn.

mias mat

Mias mat

Ingen kan skriva om pasta, hemlagad pizza eller vårens primörer som Mia Gahne. Mia är kändisförfattarnas bästa vän och har skrivit kokböcker tillsammans med Ernst Kirchsteiger, Jill Johnsson och Börje Salming, för att nämna några. Hon har också gett ut egna kokböcker. 

FLER FEATUREÄMNEN

Trädgård

Här får du läsa allt om hur du planerar grönsakslandet, förökar växterna och pysslar om dina pelargoner. Vi träffar trädgårdsälskare, gör egna julgrupper och bygger insektshotell. Grönt, skönt och inspirerande.

 

Dagens recept

Vad ska vi äta i dag? Vår matprofil Dan Strandqvist ger ett dagligt middagstips, anpassat efter veckans dagar. Betoningen ligger på husmanskost, med lite lättare vardagsrätter under veckan och mer finess till helgen. 

 

Motor

Här blandar vi retroreportage om allt från hur vi inredde bilarna förr, till att beskriva framtidens drivmedel, självkörande bilar och den säkra semesterkörningen. Dessutom testar vi varje vecka en ny bil på marknaden.

 

Privatekonomi

Vad kostar det att installera en kamin, att gifta sig och att köpa bostad utomlands? Vi beskriver livet med ekonominglasögonen på, och berättar om allt från rättvis shopping till fakturafuffens.

 

Dag för dag

Vem har namnsdag och vem fyller år? Här berättar vi om historiska händelser just detta datum, alltid med ett dagligt citat samt kuriosa.  

 

Grattis

30, 50 eller 75 år – på Grattis uppmärksammar vi varje vecka tre personer som fyller år. Musiker, politiker, idrottare – alla får plats.   

 

 

Hämta material 

Allt innehåll hämtas enkelt från TT:s webbsida. Du kan själv ställa
in hur du vill få materialet levererat och i vilket format

LOGGA IN


 

Exempel på featureinnehåll

Se exempel eller logga in för att få tillgång till TT:s featureinnehåll 

portfolio