red-bg

INFOGRAFIK

Vi på TT Nyhetsbyrån kan hjälpa dig att visualisera kalla fakta, torr data och trist statistik på ett sätt som mottagaren älskar och själv sprider vidare. Med infografik kan vi göra det komplicerade begripligt. Kontakta oss med din idé så tar vi fram ett förslag, snabbt och kostnadsfritt. Fyll i formuläret eller mejla oss på grafikuppdrag@tt.se.

VILL DU VETA MER? SE PORTFOLIO

 

tt infografik

Hur vill du berätta?

Svaret är alltid ”på ett sätt som folk förstår”. Vår värld är visuell, men trots det presenteras ofta viktig information som text. Att använda infografik för att presentera siffror, processer eller händelser gör att din målgrupp förstår dina budskap redan vid första anblick. Riktigt bra infografik sprider sig också själv. Vad föredrar du själv att dela på sociala medier? Ett långt textsjok eller en visuellt tilltalande video? Gör det enkelt för de du vill påverka och förse dem med lättdelat innehåll. 

tt infografik

Du har datan – vi ger den mening

Infografik för alla olika skärmstorlekar och tryckta format.

✓ Skräddarsytt manér; allt från lekfullt till stramt, från detaljrikt till avskalat.

✓ Informationsdesign och datavisualisering för riktigt komplex data.

✓ Animerad video optimerad för spridning i sociala medier.

Kontakta oss för prisförslag

Fyll i formuläret nedan med din idé eller bara kontaktuppgifter. Vi hör av oss så fort vi kan!

Förlagor eller annat underlag

 

Vad gör TT med dina personuppgifter? Läs TT:s GDPR-policy.

 

content2

Nyhetsgrafik

I tätt samarbete med nyhetsredaktionen producerar vi nyhetsgrafik på aktuella teman och nyheter. Allt från dubbelsidiga uppslag om stora händelser till mindre grafiker som relateras till vår nyhetsutgivning. Vi erbjuder ett förmånligt abonnemang för all vår nyhetsgrafik.

Mer om nyhetsgrafik