> Om oss

För dig som arbetar med kommunikation

TT Nyhetsbyrån sysslar, trots namnet, inte bara med nyheter. Under åren har vi vuxit och även blivit bildbyrå, grafikbyrå och innehållsbyrå. Vi har flera tjänster som gör det enklare för dig att kommunicera. Vårt bildarkiv innehåller miljoner bilder, allt från historiska till samtida genrebilder. Våra illustratörer är Sveriges främsta på att kommunicera med infografik. Allt vårt nyhetsmaterial kan du också få levererat till dig som en del i din omvärldsbevakning.
Skicka pressmeddelanden med Via TT, en pressmeddelandetjänst som når alla Sveriges redaktioner, från de största till de mest nischade. Dessutom kan du hålla koll på trender och aktuella händelser med TT-kalendern. Kolla även in TT-språket för skrivregler, ord och begrepp. Kort och gott, vi har något för alla som vill kommunicera.

 

 

 

 

TT video

Vad kan vi göra för dig? Se videon om våra tjänster.

Se videon

Läs mer om några av våra tjänster nedan. Vill du veta mer? Kontakta oss

Jag vill veta mer

Fyll i formuläret så återkommer vi. Eller kontakta oss direkt.
 

Vad gör TT med dina personuppgifter? Läs TT:s GDPR-policy.

 

TT Nyhetsbyrån, Fotografer, bildbyrå, infografik

Bildbyrå

Vår bildbank innehåller 45 miljoner bilder från fotografins födelse till i dag. Välj mellan flera olika lösningar, enstaka bilder eller lämpliga abonnemang med fast pris. Våra egna fotografer är några av Sveriges mest erfarna. TT:s bildbyrå utför även fotouppdrag världen över.

Mer om bildbyrån

 

 
Hyr våra fotografer för pressbilder, nyhets- och reportagefoto. Vi finns på plats i Stockholm inom två timmar och 24h i resten av världen. Boka här.

Fotografer

Hyr våra fotografer. Boka fotouppdrag av Sveriges främsta fotografer inom genre-, nyhets- och reportagefotografering.

Se kundcase och boka fotograf

 

 

TT Nyhetsbyrån, Fotografer, bildbyrå, infografik

Infografik

Våra illustratörer är Sveriges främsta på att kommunicera med infografik. Vi kan hjälpa dig att visualisera kalla fakta, torr data och trist statistik på ett sätt som mottagaren älskar och själv sprider vidare. Med infografik kan vi göra det komplicerade begripligt.

Läs mer och se exempel

 

 
TT Nyhetsbyrån, Fotografer, bildbyrå, infografik

Omvärldsbevakning

Vill du alltid ha koll på vad som händer? Vi erbjuder ett effektivt sätt att ta del av våra nyheter i realtid. Genom att abonnera på våra nyhetstjänster får du alltid nyheterna samtidigt som de når Sveriges medier.

Mer om omvärldsbevakning

 

 

 
Plattform för att planera, skriva och skicka pressmeddelanden | Via TT

Via TT - pressmeddelanden

Med Via TT distribueras ditt pressmeddelande via TT:s unika kanal som når alla Sveriges redaktioner, från de största till de mest nischade. Dessutom kan du hålla koll på trender och aktuella händelser med TT-kalendern för att tajma ditt utskick perfekt.

Mer om Via TT