Om oss   Kontakt    Tipsa oss    Lediga jobb    Historia    Organisation

Om oss

TT Nyhetsbyrån producerar, distribuerar och säljer text, bild, video och grafik. Det spelar ingen roll om du arbetar på en marknadsavdelning, myndighet eller tidning. Vi hjälper dig med ditt innehåll. Sedan snart ett sekel bygger vi affärer och skapar trovärdighet som oberoende aktör i Mediesverige. Den redaktionella bevakningen är förstås som den alltid har varit, helt oberoende från kommersiella uppdrag.

I det snabbt föränderliga medielandskapet har TT Nyhetsbyrån utvecklat sin produktportfölj och erbjuder i dag mer än någonsin. Vi producerar innehåll för alla företag som vill kommunicera. Behöver du en bild som förstärker ert varumärke, en illustration som kan beskriva något komplicerat eller kanske ett videoklipp som förtydligar företagets budskap? Vi kan hjälpa er med allt detta och även ta ett samlat grepp för era kommunikationskanaler.

1921 såg TT Nyhetsbyrån dagens ljus. Den, redan från början, kundägda nyhetsbyrån skapades ur en brist på objektivt nyhetsmaterial. Redan från första början blev byrån respekterad av allmänhet, kunder och samhälle. Vid dramatiska nyhetshändelser, som mordet på Olof Palme 1986, Estonias förlisning 1994 och tsunamin i Thailand 2004, har TT:s viktiga nyhetsförmedling stått i centrum för rapporteringen. Tack vare en professionell och oberoende nyhetsorganisation med effektiva arbetsmetoder och välanpassad teknik har TT snabbt varit igång med att skildra dramatiken med trovärdighet och närvaro.

TT Nyhetsbyrån ägs av landets ledande mediehus och är fortfarande först med det senaste.

 

Följ oss