Nyhetsbyrån - bevakning

NYHETer

TT Nyhetsbyråns redaktion är alltid igång, dygnet runt, under årets alla dagar. Vill du publicera våra nyheter eller använda vårt innehåll för omvärldsbevakning?

Kontakta oss

360 graders nyhetsbevakning

Dygnet runt och året om strävar vi efter att opartiskt förmedla alla nyheter som påverkar svenskar från Ystad till Haparanda. Sverige litar på att vi skriver, direktrapporterar eller livesänder från alla de viktiga händelserna. Korrekt, snabbt och trovärdigt. Vi är ett vaket öga mot nyhetsvärlden i dag och i morgon.

Läs mer om våra tjänster inom nyhetsbevakning

motion

Nyhetsbevakning för publicister

Vi levererar ett ständigt flöde av texter för snabb och smidig publicering på webben och i print. Med robotjournalistik, interaktiva kartor, tidslinjer och bildspel berikar vi nyhetsrapporteringen och gör komplexa händelser mer begripliga. Vi rapporterar live från särskilda nyhetshändelser och förser dig er med gedigen förhandsinformation om vad som är på dagordningen.

JAG VILL VETA MER

Omvärldsbevaka med TT Nyhetsbyrån

Vill du alltid ha koll på vad som händer? Vi erbjuder ett effektivt sätt att del av våra nyheter i realtid. Genom att abonnera på våra nyhetstjänster får du alltid nyheterna samtidigt som de når Sveriges medier. I vårt paket för omvärldsbevakning ingår:

✓ Nyhetslarm via e-post och sms

✓ TT:s pm och löp: förhandsinformation om vad som står på nyhetsagendan

✓ Alla TT:s nyheter i din mobil och dator

✓ Planeringsverktyget TT-kalendern och ämnesfördjupning med Nyhetsbanken

 

 

motion

Live – senaste nytt minut för minut

När riktigt stora nyheter inträffar får du minut för minut senaste nytt i vår direktrapportering i TT Live. Vi blandar texter med bilder, videor, grafik och innehåll från externa källor som sociala medier. Allt innehåll i våra direktrapporteringar är kvalitetssäkrat av redaktörer. Från viktiga presskonferenser och andra stora nyhetshändelser livesänder vi dessutom video. 

TROVÄRDIGT

Trovärdighet är TT Nyhetsbyråns främsta adelsmärke. Sedan starten 1921 har vi åtnjutit ett stort förtroende av såväl kunder som allmänhet. I en tid då tempot har skruvats upp i nyhetsproduktionen är vår trovärdighet vår främsta valuta. Med TT Nyhetsbyråns nyhetsbevakning är du trygg med att allt vårt material är källgranskat enligt journalismens orubbliga grundprinciper. 

KORREKT

TT Nyhetsbyråns nyheter går att lita på. Vi har som målsättning att mindre än två procent av vårt nyhetsmaterial får innehålla någon felaktighet. Vår produktionsprocess är anpassad för att hantera rättelser och korrektur snabbt och smidigt, vilket gör att du kan känna dig trygg med att publicera vårt innehåll.

SNABBT

Vår snabbhet blir din främsta styrka. Våra arbetsmetoder är anpassade för snabbhet och flexibilitet. Vi har hög kapacitet att anpassa produktionen efter stora nyheters krävande omständigheter. Inom minuter har vi satt upp liveflöden och bevakning och vår organisation står alltid beredd, dygnet runt och året om.