Nyheter från TT - vilket innehåll behöver du?

TT Nyhetsbyråns redaktion är alltid igång, dygnet runt, under årets alla dagar. Vill du publicera våra nyheter eller använda vårt innehåll för omvärldsbevakning?

Populära tjänster - För dig som arbetar redaktionellt

För dig som inte publicerar, läs mer här

 Feature: Tidlösa reportage och konsumentmaterial. Läs mer

Robotjournalistik: Med vår robotwidget kan stora statistikmängder enkelt presenteras på en webbsida. Läs mer

Korsord: Lättarbetat korsordsverktyg för publicering på desktop och mobil.

Sidproduktion: Färdiga printsidor med in- och utrikesnyheter, sport, featurematerial.Tv och radio: Senaste inom tv-världen. Programinformation från över 200 tv- och radiokanaler. 

Trav och tips: Landets mest rutinerade spelexperter jobbar med analys för oss.

Börs och fonder: Vi förser sajter med aktuella kurser för aktier, fonder och andra värdepapper.

Väderprognoser: Tillsammans med SMHI tar vi fram och levererar prognoser.

Vill du veta mer eller boka ett möte?    Kontakta oss

Oberoende nyhetsförmedling

Vår oberoende nyhetsförmedling såg sitt ljus under namnet Tidningarnas Telegrambyrå år 1921. I dag heter vi kort och gott TT Nyhetsbyrån och vi gör nyheter som läses av nästan hela Sverige. Över hundra journalister arbetar hos oss. Dygnet runt och året om strävar vi efter att opartiskt förmedla alla nyheter som påverkar svenskar från Ystad till Haparanda. Nästan alla medier i hela landet anförtror oss med det viktigaste de har; allmänhetens förtroende. De litar på att vi skriver, fotograferar, ritar infografik, direktrapporterar eller livesänder från alla de viktiga händelserna. Korrekt, snabbt och trovärdigt. Vi är ett vaket öga mot nyhetsvärlden i dag och i morgon.

Trovärdigt, korrekt och snabbt

✓ Trovärdighet är TT Nyhetsbyråns främsta adelsmärke.

✓ Allt material är källgranskat enligt journalismens orubbliga grundprinciper.

✓ Över hundra journalister arbetar hos oss. Dygnet runt och året om.

✓ Våra arbetsmetoder är anpassade för snabbhet och flexibilitet.

Trovärdighet är TT Nyhetsbyråns främsta adelsmärke. Sedan starten 1921 har vi åtnjutit ett stort förtroende av såväl kunder som allmänhet. I en tid då tempot har skruvats upp i nyhetsproduktionen är vår trovärdighet vår främsta valuta. Med TT Nyhetsbyråns nyhetsbevakning är du trygg med att allt vårt material är källgranskat enligt journalismens orubbliga grundprinciper.

Vår snabbhet blir din främsta styrka. Våra arbetsmetoder är anpassade för snabbhet och flexibilitet. Vi har hög kapacitet att anpassa produktionen efter stora nyheters krävande omständigheter. Inom minuter har vi satt upp liveflöden och bevakning och vår organisation står alltid beredd, dygnet runt och året om. 

TT Nyhetsbyråns nyheter går att lita på. Vår produktionsprocess är anpassad för att hantera rättelser och korrektur snabbt och smidigt, vilket gör att du kan känna dig trygg med att publicera vårt innehåll.

Våra tjänster - för dig som arbetar med kommunikation

TT Nyhetsbyrån sysslar, trots namnet, inte bara med redaktionella nyheter. Vi har flera tjänster som gör det enklare för dig att kommunicera. Vårt bildarkiv innehåller miljoner bilder, allt från historiska till samtida genrebilder. Du kan även boka TT:s fotografer. Våra illustratörer är Sveriges främsta på att kommunicera med infografik. Allt vårt nyhetsmaterial kan du också få levererat till dig som en del i din omvärldsbevakning via TT Bevakning.

Skickar du pressreleaser? Med pressverktyget Via TT når du ut till landets alla redaktioner med din nyhet. Du kan även ta del av TT-kalendern för att hålla koll på vad som händer.


 


Vad kan vi göra för dig? Se videon om våra tjänster.

Vill du veta mer eller boka ett möte?

Fyll i formuläret eller mejla oss på kundsupport@tt.se så återkommer vi inom senast 24 timmar.

Vad gör TT med dina personuppgifter? Läs TT:s GDPR-policy.