Nyhetsbyrån - bevakning

NYHETER

TT Nyhetsbyråns redaktion är alltid igång, dygnet runt, under årets alla dagar. Vill du publicera våra nyheter eller använda vårt innehåll för omvärldsbevakning?

Senaste nyheterna

360 graders nyhetsbevakning

Dygnet runt och året om strävar vi efter att opartiskt förmedla alla nyheter som påverkar svenskar från Ystad till Haparanda. Sverige litar på att vi skriver, direktrapporterar eller livesänder från alla de viktiga händelserna. Korrekt, snabbt och trovärdigt. Vi är ett vaket öga mot nyhetsvärlden i dag och i morgon.

 

 

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Vad gör TT med dina personuppgifter? Läs TT:s GDPR-policy.
 
motion

Nyhetsbevakning för publicister

Vi levererar ett ständigt flöde av texter för både webben och print. Med robotjournalistik, interaktiva kartor, tidslinjer och bildspel gör vi komplexa händelser begripliga. Vi förser dig med även med förhandsinformation om morgondagens nyheter.

Mer om våra redaktionella tjänster

Omvärldsbevaka med TT Nyhetsbyrån

Vill du alltid ha koll på vad som händer? Vi erbjuder ett effektivt sätt att ta del av våra nyheter i realtid. Genom att abonnera på våra nyhetstjänster får du alltid nyheterna samtidigt som de når Sveriges medier. I vårt paket för TT bevakning ingår:

  • Nyhetslarm via e-post och sms
  • TT:s pm och löp: förhandsinformation om vad som står på nyhetsagendan
  • Alla TT:s nyheter i din mobil och dator
  • Planeringsverktyget TT-kalendern och ämnesfördjupning med Nyhetsbanken

 

 

motion

Live – senaste nytt minut för minut

Följ dramatiska händelseutveckligar, minut för minut, med vår direktrapportering TT Live. Vi blandar texter, bilder, videor, grafik och innehåll från exempelvis sociala medier. Våra direktrapporteringar är alltid kvalitetssäkrade av redaktörer. Från stora nyhetshändelser livesänder vi dessutom rörligt. 

TROVÄRDIGT

Trovärdighet är TT Nyhetsbyråns främsta adelsmärke. Sedan starten 1921 har vi åtnjutit ett stort förtroende av såväl kunder som allmänhet. I en tid då tempot har skruvats upp i nyhetsproduktionen är vår trovärdighet vår främsta valuta. Med TT Nyhetsbyråns nyhetsbevakning är du trygg med att allt vårt material är källgranskat enligt journalismens orubbliga grundprinciper. 

KORREKT

TT Nyhetsbyråns nyheter går att lita på. Vår produktionsprocess är anpassad för att hantera rättelser och korrektur snabbt och smidigt, vilket gör att du kan känna dig trygg med att publicera vårt innehåll.

SNABBT

Vår snabbhet blir din främsta styrka. Våra arbetsmetoder är anpassade för snabbhet och flexibilitet. Vi har hög kapacitet att anpassa produktionen efter stora nyheters krävande omständigheter. Inom minuter har vi satt upp liveflöden och bevakning och vår organisation står alltid beredd, dygnet runt och året om. 

TT-SPRÅKET

TT-språket är en samling skrivregler, ord och begrepp till hjälp för alla som skriver. Reglerna är utformade för TT:s egna medarbetare, men de följs i stor utsträckning av svenska medier och av personer som gillar språk.

Sök i TT-språket

 

tt-sprak-hero.jpg