Nyhetsbyrån - bevakning

NYHETer

TT Nyhetsbyråns redaktion är alltid igång, dygnet runt, under årets alla dagar. Vill du publicera våra nyheter eller använda vårt innehåll för omvärldsbevakning?

Kontakta oss

Vi är först med det senaste

TT:s redaktion rapporterar snabbt och effektivt om de viktigaste nyhetshändelserna i Sverige och omvärlden. Våra journalister ger dig senaste nytt om de senaste händelserna. TT:s nyheter ger dig vad du behöver, oavsett om du är publicist eller vill ha en nyhetsbevakning som du alltid kan lita på.

Nyhetsbevakning - först med det senaste
Nyhetsbevakning - en digital nyhetsupplevelse

En digital nyhetsupplevelse

TT:s nyhetstjänst är anpassad för läsning på digitala plattformar. Vi levererar ett ständigt flöde av texter och bilder för snabb och smidig publicering i mobil och desktop. Med moderna format och leveransvägar är det enkelt för dig som kund att ta del av våra nyheter och skräddarsy dem för dina behov. Med interaktiva kartor, tidslinjer och bildspel berikar vi nyhetsrapporteringen och gör komplexa händelser mer begripliga.

TT Live – senaste nytt minut för minut

När riktigt stora nyheter inträffar får du minut för minut senaste nytt i vår direktrapportering i TT Live. Vi använder verktyget Scribble Live, där vi blandar texter med bilder, videor, grafik och innehåll från externa källor, till exempel Twitter och Facebook. Allt innehåll i våra direktrapporteringar är kvalitetssäkrat av kunniga digitalredaktörer. Från viktiga presskonferenser och andra stora nyhetshändelser livesänder vi dessutom tv. 

Nyhetsbevakning - senaste nytt minut för minut
Nyhetsbevakning - Omvärldsbevakning som du kan lita på

Nyhetsbevakning som du kan lita på

Med TT:s nyheter i din mobil och dator har du ständig koll på det som händer i omvärlden. Med hjälp av våra moderna format kan du skräddarsy ditt informationsflöde så att det passar just dina behov. I TT-appen kan du ställa in bevakningar för de olika ämnen som du vill kunna följa. När riktiga stora nyheter inträffar får du snabbt veta det genom våra nyhetsflashar, som skickas direkt till din mobil.

TROVÄRDIGT

Trovärdighet är TT Nyhetsbyråns främsta adelsmärke. Sedan starten 1921 har vi åtnjutit ett stort förtroende av såväl kunder som allmänhet. I en tid då tempot har skruvats upp i nyhetsproduktionen är vår trovärdighet vår främsta valuta. Med TT Nyhetsbyråns nyhetsbevakning är du trygg med att allt vårt material är källgranskat enligt journalismens orubbliga grundprinciper. 

KORREKT

TT Nyhetsbyråns nyheter går att lita på. Vi har som målsättning att mindre än två procent av vårt nyhetsmaterial får innehålla någon felaktighet. Vår produktionsprocess är anpassad för att hantera rättelser och korrektur snabbt och smidigt, vilket gör att du kan känna dig trygg med att publicera vårt innehåll.

SNABBT

Vår snabbhet blir din främsta styrka. Våra arbetsmetoder är anpassade för snabbhet och flexibilitet. Vi har hög kapacitet att anpassa produktionen efter stora nyheters krävande omständigheter. Inom minuter har vi satt upp liveflöden och bevakning och vår organisation står alltid beredd, dygnet runt och året om.