Hyr våra fotografer för pressbilder, nyhets- och reportagefoto. Vi finns på plats i Stockholm inom två timmar och 24h i resten av världen. Boka här.

BOKA FOTOGRAF

När du bokar våra fotografer är din produktion i trygga händer. Du kan fokusera på ditt event, kampanj eller aktivitet och vi står bakom kameran och ser till att bilderna blir lyckade. Vi fotograferar allt!

Boka fotograf

 

Ena dagen presidenter, andra dagen din personal

Våra erfarna fotografer och projektledare hjälper dig genom hela produktionen av ditt fotouppdrag. Oavsett om det är en liten fotografering med leverans samma dag eller ett omfattande uppdrag utomlands. Vi castar modeller och letar platser, redigerar, lagrar och gör bilderna enkelt sökbara. Allt efter dina behov och önskemål. Pris: från 3900 :-

  • Snabbt på plats: i Stockholm inom 2 timmar och världen 24 timmar.
  • Unikt globalt kontaktnät av skickliga fotografer.
  • Prisbelönta egna fotografer som arbetar med både stort och smått.

Vill du veta mer eller boka? Fyll i formuläret eller mejla oss på fotouppdrag@tt.se så återkommer vi inom senast 24 timmar.

 
 

Vad gör TT med dina personuppgifter? Läs TT:s GDPR-policy.

 

Motor

Portfolio

Motor 

Foto: Anders Wiklund
Genre

Sport 

Foto: Jessica Gow
Motor

Genre 

Foto: Henrik Montgomery
Tandställning

Genre 

Foto: Anders Wiklund
Åska

Genre 

Foto: Johan Nilsson

Våra fotografer

TT:s prisbelönta fotografer har hela världen som arbetsfält och tillhör Sveriges främsta inom genre-, nyhets- och reportagefotografering.

 

Goda skäl till att välja TT:s fotografer

Enkelt och flexibelt - TT Nyhetsbyråns fotografer gör allt från snabba tvåtimmarsuppdrag med leverans samma dag till omfattande bildbankslösningar skräddarsydda efter er grafiska profil.

​Experter på genre-, nyhets- och reportagefotografering - Vi arbetar dagligen åt företag, myndigheter och mediebolag för att fotografera porträtt, genre och nyheter. 

Lagring - TT Nyhetsbyrån håller ordning på era bilder. Vi tar hand om all lagring av er bildbank så att ni har era bilder i tryggt förvar. Enkelt och sökbart.

 

 

 

Vanliga frågor

Vem kan anlita er? Vi gör endast uppdrag åt företag och inte privatpersoner. 

Vad kostar det? Priserna varierar beroende på uppdragets omfattning, om det är flera timmar eller några få, och om det är särskilt utmanande omständigheter. Berätta vad du behöver så tar vi snabbt fram en offert.

Hur snabbt kan ni vara på plats? Stockholm inom två timmar. I övriga Sverige och världen 24 timmar.

Vilken utrustning har ni? Alla våra fotografer använder professionell utrustning och har all utrustning som krävs för fotografering under de flesta omständigheter, så som drönare, undervattenskamera med mera. 

När får vi bilderna? Antingen skickar vi dem samma sekund som de tas eller så kan våra erfarna bildredaktörer plocka russinen ur kakan och välja ut de bästa. Vi kan alltid leverera samma dag.

 

 

Uppdrag/kundcase

Se ett exempel på fotouppdrag för ICA Gruppen AB

Exempel på fotouppdrag