hero

Boka fotograf - vad behöver du fotografera?

Vi har allt du behöver för att lyckas med din fotografering. Våra erfarna fotografer och projektledare hjälper dig genom hela produktionen.

Få en kostnadsfri konsultation

Varför väljer du TT:s fotografer?

Enkelt och flexibelt

Våra fotografer gör allt från snabba tvåtimmarsuppdrag med leverans samma dag till omfattande bildbankslösningar skräddarsydda efter er grafiska profil.

Experter

Experter på genre-, nyhets- och reportagefotografering - vi arbetar dagligen med företag, myndigheter och mediebolag för att fotografera porträtt, genre och nyheter.

Säker lagring

Vi kan hålla ordning på era bilder! Vi tar hand om all lagring av er bildbank så att ni har era bilder i tryggt förvar. Enkelt och sökbart på TT Nyhetsbyråns sajt.

Vad behöver du hjälp med? Vi fotograferar allt!

ica-puff-logo.jpg Kundcase Ica

”Fotograferingen gick att genomföra effektivt och bra med hjälp av proffsigt samarbete mellan butiken, beställaren och oss. Att vara bra förberedd är ett måste.”

Marie, projektledare och Jessica, fotograf från TT Nyhetsbyrån

Jag vill veta mer

portratt.jpg Vad behöver du fotografera?

Ena dagen presidenter, andra dagen din personal. Vi hjälper dig genom hela produktionen av ditt fotouppdrag. Oavsett om det är en liten fotografering med leverans samma dag eller ett omfattande uppdrag utomlands. Vi castar modeller och letar platser, redigerar, lagrar och gör bilderna enkelt sökbara. Allt efter dina behov och önskemål.

Hör av dig

✓ Snabbt på plats: i Stockholm inom 2 timmar och världen 24 timmar.

✓ Unikt globalt kontaktnät av skickliga fotografer.

✓ Prisbelönta egna fotografer som arbetar med både stort och smått.

Vill du veta mer eller boka?

Fyll i formuläret eller mejla oss på fotouppdrag@tt.se så återkommer vi inom senast 24 timmar. Observera: Vi hjälper företag, ej privatpersoner.

slusssen-view.jpg

Vad gör TT med dina personuppgifter? Läs TT:s GDPR-policy.

 

Vanliga frågor

Vad kostar det? Priserna varierar beroende på uppdragets omfattning, om det är flera timmar eller några få, och om det är särskilt utmanande omständigheter. Berätta vad du behöver så tar vi snabbt fram en offert.

Hur snabbt kan ni vara på plats? Stockholm inom två timmar. I övriga Sverige och världen 24 timmar.

Vilken utrustning har ni? Alla våra fotografer använder professionell utrustning och har all utrustning som krävs för fotografering under de flesta omständigheter, så som drönare, undervattenskamera med mera. 

När får vi bilderna? Antingen skickar vi dem samma sekund som de tas eller så kan våra erfarna bildredaktörer plocka russinen ur kakan och välja ut de bästa. Vi kan alltid leverera samma dag.

Vem kan anlita TT? Vi gör endast uppdrag åt företag och inte privatpersoner. 


 

 

Ena dagen presidenter, andra dagen din personal.    Boka fotograf