NYA FOTOGRAFER

Bildleverantörer och frilansade fotografer 

Vill du bli leverantör till Bildhuset?

Ibland tar vi in nya fotografer till vår kreativa bildkollektion Bildhuset. Ditt bildspråk får gärna vara personligt och annorlunda och du är produktiv som fotograf av främst livsstilsbilder som är Model Released, dvs går att använda i reklam och marknadsföring.  

Skicka cirka 50 lågupplösta bilder som visar hur du arbetar, några rader om din bakgrund som fotograf samt dina kontaktuppgifter med Sprend, WeTransfer eller Dropbox till marie.tragardh@tt.se. Skriv i meddelanderaden ”Leverantör Bildhuset”.

Vid frågor kontakta Marie Trägårdh eller 070-649 38 58.


Vill du bli leverantör till TT Nyhetsbyråns bildarkiv?

Som fotograf kommer du att leverera bilder som främst är tänkta för arkivförsäljning till redaktionella kunder och vi önskar helst högkvalitativa svenska genrebilder. Du ska förutom att vara en kreativ och duktig fotograf även kunna leverera bilder regelbundet. Våra fotografer indexerar också själva sina bilder efter givna indexeringsmallar. Vi ser gärna att genrebilder med människor är Model released, men det är inget krav.

Skicka cirka 50 lågupplösta bilder som visar hur du arbetar, några rader om din bakgrund som fotograf samt dina kontaktuppgifter med Sprend, WeTransfer eller Dropbox till marie.tragardh@tt.se. Skriv i meddelanderaden ”Bildleverantör”.

Vid frågor kontakta Marie Trägårdh.


Är du en nyhetsfotograf?

TT:s bildredaktion arbetar med nyhetsfotografer runt om i Sverige som kan leverera både stillbild och rörligt. Samarbetet går ut på provisionsbaserad ersättning till våra leverantörer eller så hyr vi in fotografer per timme. Kontakta gärna vår administrative bildchef Mats Schagerström för mer information.

Vi arbetar enbart digitalt och leveranserna sker via ftp. Du ska förutom att vara en kreativ och duktig fotograf, även kunna leverera snabbt samt gärna kunna ta ljudsynkar. Har du utrustning för att sända live-video är det ett extra plus.

Har du stillbilder eller rörliga bilder från en nyhetshändelse som har inträffat? Kontakta då bildredaktionens nyhetsdesk direkt på 08 692 20 60 eller picturedesk@tt.se. Bildredaktionen är bemannad mellan kl. 07.00 och 24.00

Vill ni nå redaktionen övrig tid kan ni kontakta oss på 08-692 27 00 eller redaktionen@tt.se