ICA /
FOTOUPPDRAG

 

Fotouppdrag - syfte

Syftet med fotograferingen för Ica:s del var att få nytagna bilder på en modern Ica-butik som erbjuder en rad olika produkter och tjänster. Kunden önskade också att bilderna skulle visa interaktion mellan medarbetare och kunder liksom medarbetare sinsemellan.

 

Ica eco kläder

Leveransen

Kunden behövde ett fyrtiotal bilder, allt från miljöbilder och porträtt till produkter och regisserade situationer. Vi levererade färdigt material på mindre än en vecka.

 

Kund
Ica-gruppen

Produktion
40 bilder levererades från en heldag på Ica Maxi, Erikslund, Västerås.

 

”Tack vare proffsigt samarbete mellan butiken, beställaren och oss så gick fotograferingen väldigt smidigt. Att vara bra förberedd är ett måste.”

Jessica, fotograf från TT Nyhetsbyrån

Ica eco

 

 

Hur löste vi uppdraget

På en dag skapade och fotograferade vi, tillsammans med tre modeller, alla de cirka 35 olika situationer och konstellationer kunden behövde. Allt från miljöbilder, porträtt till produkter och regisserade situationer. Vi fixade tre modeller som fick agera fiktiva kunder tillsammans med personalen på plats. Vi visste vilken butik som gällde så vi behövde inte ordna med location. 90 bilder för urval skickades till kunden dagen efter fotograferingen. De slutgiltiga 40 redigerade och färdiga bilderna kunde vi leverera till kunden en knapp vecka efter fotograferingen tack vare vår effektiva planering, skickliga fotograf och ett gott samarbete med kunden.

Ica casebild

Jag vill veta mer

Fyll i formuläret så återkommer vi. Eller kontakta oss direkt.

 

Vad gör TT med dina personuppgifter? Läs TT:s GDPR-policy.