/Infografik/

INFOGRAFIK Portfolio

Vi på TT Nyhetsbyrån kan hjälpa dig att visualisera kalla fakta, torr data och trist statistik med infografik som mottagaren älskar och själv sprider vidare. Kontakta oss direkt om du vill veta mer, eller logga in för att köpa färdig grafik. Scrolla ned för att se ett axplock av allt som vi har gjort.

KONTAKTA OSS

 

 

Nå ut med ditt budskap med rörlig infografik    

Se vår showreel med en blandning av case  - både grafik skapad på uppdrag av kommersiella kunder och grafik för redaktionell användning.

 

 

 

PTK – infografik till rapport

Infografik och illustrationer till rapport om pensioner för PTK.

SE GRAFIKEN

infografik exempel

Krisinformation.se – webbgrafik

Webbgrafik för SMHI och Krisinformation.se.

SE GRAFIKEN

infografik exempel

Pensionsmyndigheten - infografik

Pensionsmyndigheten har en informationskampanj om att det är dags för utlandssvenskar att lämna levnadsbevis. Vi gjorde infografik som förklarar processen och även visar statistik om utlandssvenskar. Pensionsmyndigheten använde den bland annat till pressutskick.

SE GRAFIKEN

infografik exempel

Nyhetsgrafik – animerad 3d

Inför 30-årsdagen av kärnkraftolyckan i Tjernobyl producerade vi en nyhetgrafik om olyckans händelseförlopp. Videografiken är ljudlagd och animerad i 3d-manér.

SE VIDEO

infografik exempel

Arvid Nordquist – animerad video

Kaffeproducenten Arvid Nordquist ville illustrera hur deras nya kaffesort stöttar kvinnor i de kaffeodlande länderna. Lösningen blev en kort, animerad faktavideo för sociala medier och hemsida. 

SE CASE

infografik exempel

3d-animerad nyhetsgrafik

Infografik för Spoon och WWL.

SE GRAFIKEN

bildbank

Polisförbundet – animerad video

Polisförbundet ville på ett enkelt sätt berätta om polisens nya avtal. Lösningen blev två animerade faktavideor för sociala medier och webben som pedagogiskt förklarar de nya polislönerna och lönerevisionen. 

Video 1

Video 2

 

bildbank

Kan vi hjälpa dig att förklara något? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snabbt som ögat.

Bifoga gärna inspirationsmaterial.