Grafik, nyhets-och infografik hos TT Nyhetsbyrån

Säg deT med en 
infografik

Låt oss skapa grafik som lockar

KONTAKTA OSS Se videon

177806.jpg

Kostnadsförslag, snabbt och enkelt

Vi hjälper dig att förklara processer, komplicerade skeenden och händelser på ett visuellt och nyskapande sätt med infografik som engagerar din målgrupp. Kontakta oss med din idé så tar vi fram ett kostnadsförslag, snabbt och utan förbindelser.

FÅ KOSTNADSFÖRSLAG

GODA SKÄL ATT VÄLJA GRAFIK

  • I erfarna händer TT Nyhetsbyråns illustratörer är några av Sveriges främsta experter på nyhets– och infografik. De anlitas ofta som gästföreläsare på utbildningar, jurymedlemmar i designtävlingar och talare på temadagar. De besitter såväl bred kunskap som egna expertområden och är alla utbildade och diplomerade vid ledande designhögskolor.
     
  • Digitalt, print, interaktivt eller rörligt Våra illustratörer skapar prisvinnande grafik för alla medier. Vår spetskompetens sträcker sig från tidningsgrafik i vetenskapsmagasin till rörlig grafik i videor och interaktiva webblösningar. Vi ser till att ditt budskap når fram där din publik finns.
     
  • Kraftfull visuell kommunikation Grafik och illustrationer är ett kraftfullt verktyg när det kommer till att förklara komplicerade processer, göra siffror begripliga eller presentera övertygande argumentation.

 

Grafik för alla dina plattformar

I en värld med allt mer komplex information blir behovet av att snabbt skaffa sig överblick allt viktigare. Våra illustratörer betraktas som ledande i branschen och anlitas ofta som föreläsare på formgivarutbildningar och på event.

Vi hjälper dig med grafik till digitala medier; såsom appar, presentationer och webbsidor, men givetvis också till trycksaker såsom magasin, rapporter eller årsredovisningar.