Grafik, nyhets-och infografik hos TT Nyhetsbyrån

Säg deT med en 
infografik

Låt oss skapa grafik som lockar

Se videon om grafik

177806.jpg

Vad vi gör

Vi hjälper dig att förklara processer, komplicerade skeenden och händelser på ett visuellt och nyskapande sätt med infografik som engagerar din målgrupp.

Begär offert

Grafik för alla dina plattformar

I en värld med allt mer komplex information blir behovet av att snabbt skaffa sig överblick allt viktigare. I det sammanhanget har infografiken en viktig roll. Våra illustratörer betraktas som ledande i branschen och anlitas ofta som föreläsare på formgivarutbildningar och på event.

Vi hjälper dig med grafik till digitala medier; såsom appar, presentationer och webbsidor, men givetvis också till trycksaker såsom magasin, rapporter eller årsredovisningar. Hör av dig till oss så hittar vi en lösning, kundcenter@tt.se.

GODA SKÄL ATT VÄLJA GRAFIK

I erfarna händer
TT Nyhetsbyråns illustratörer är några av Sveriges främsta experter på nyhets– och infografik. De anlitas ofta som gästföreläsare på utbildningar, jurymedlemmar i designtävlingar och talare på temadagar. De besitter såväl bred kunskap som egna expertområden och är alla utbildade och diplomerade vid ledande designhögskolor.

 

 

Digitalt, print, interaktivt eller rörligt
Våra illustratörer skapar prisvinnande grafik för alla medier. Vår spetskompetens sträcker sig från tidningsgrafik i vetenskapsmagasin till rörlig grafik i videor och interaktiva webblösningar. Vi ser till att ditt budskap når fram där din publik finns.

Kraftfull visuell kommunikation
Grafik och illustrationer är ett kraftfullt verktyg när det kommer till att förklara komplicerade processer, göra siffror begripliga eller presentera övertygande argumentation.