Hyr våra fotografer för pressbilder, nyhets- och reportagefoto. Vi finns på plats i Stockholm inom två timmar och 24h i resten av världen. Boka här.

BOKA FOTOGRAF

Flerfaldigt prisbelönta inom genre-, nyhets- och reportagefotografering.

Boka fotograf

Boka fotograf i Stockholm

Hyr våra fotografer

Boka fotouppdrag av Sveriges främsta fotografer inom genre-, nyhets- och reportagefotografering.

 

Vi är experter

Vi har erfarna projektledare som hjälper dig genom hela produktionen, från att hitta den perfekta platsen till att casta modeller och redigera bilder. Vi har ett brett kontaktnät i Sverige och övriga världen.

 

Goda skäl till att välja TT:s fotografer

Enkelt och flexibelt TT Nyhetsbyråns fotografer gör allt från snabba tvåtimmarsuppdrag med leverans samma dag till omfattande bildbankslösningar skräddarsydda efter er grafiska profil.

​Experter på genre-, nyhets- och reportagefotografering. Vi arbetar dagligen åt företag, myndigheter och mediebolag för att fotografera porträtt, genre och nyheter. 

Lagring TT Nyhetsbyrån håller ordning på era bilder. Vi tar hand om all lagring av er bildbank så att ni har era bilder i tryggt förvar. Enkelt och sökbart.

 

 Vanliga frågor

Vad kostar det? Priserna varierar beroende på uppdragets omfattning, om det är flera timmar eller några få, och om det är särskilt utmanande omständigheter. Berätta vad du behöver så tar vi snabbt fram en offert.

Hur snabbt kan ni vara på plats? Stockholm inom två timmar. I övriga Sverige och världen 24 timmar.

Vilken utrustning har ni? Alla våra fotografer använder professionell utrustning och har all utrustning som krävs för fotografering under de flesta omständigheter, så som drönare, undervattenskamera med mera. 

När får vi bilderna? Antingen skickar vi dem samma sekund som de tas eller så kan våra erfarna bildredaktörer plocka russinen ur kakan och välja ut de bästa. Vi kan alltid leverera samma dag.

 

 

BOKA FOTOGRAF

Letar du efter en fotograf i Stockholm?

Vi är på plats inom två timmar och är Sveriges mest erfarna fotografer. 

Läs mer eller Boka

 

Jag vill veta mer

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.